Magnus and Rockragge still going strong!

Vi hade sommarens enda händelse här i Jäderfors nu i helgen. "Holmen" vart invaderad av car-and-musicslovers ala  50-tal. Murhagen i spets hade ordnat lite rock´n roll i allra högsta klass.  
Rockragge var kvällens höjdpunkt och vi rockade som bara fan.
Gud va kul det var. Till och med Magnus dansade nonstopp i en hel timme (han har träningsvärk i dag). Ni kan inte ana vad svårt det är att få upp Magnus pån ett dansgolv, för det mesta har han inte nån lust alls att dansa.
Men igår var det han som släpade upp mig på dansgolvet och höll mig kvar där tills det slutade :-)
Magnus har alltid hävdat att han inte är så intresserad eller att det måste ske på hans vilkor, när han ska beträda dansgolvet.
Det var nätt och jämt han gick med på att dansa bröloppsdansen ska ni veta.
Nu har han ändrat sig ganska radikalt faktiskt. Jag kan se att han verkligen gillar att stuffa. Han vickar på europa, ler och söker ögonkontakt jätteofta. Han håller sig kvar mer än en timme på dansgolvet och ser allmännt nöjd ut :-)
Erkänn Magnus att du faktiskt gillar att rocka, det gör inte ont :-)
Synd bara att det inte finns fler tillfällen som man kan cyckla till holmen i sommar för att rocka och ha lite kul. Det verkar som att denna kväll är den ända i sitt slag :-("Holmen" en dag i maj 2008. Hoppas att det inte var någon som badade igår :-) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0