Hönnahönna på Pergöras

Nu börjar hönshuset bli klart och snart flyttar de första fjäderfäna in. Vi har snickrat och gjutit lite under semestern och inredningen börjar få sin form. Sambon och sonen tycker att det är lite väl lyxigt, men det tycker inte jag. Ska man ha inneboenden så ska de ha det fint eller hur?



Vi kommer att ta hem hönsen så fort de kan bo säkert i vårt hönshus. Det är ju mycket att tänka på så som räv och andra rovdjur. Det ska byggas en inhängnad så de kan få vara ifred. Sonen och sambon håller på med det och det kommer nog å bli bra.



Det finns ju lite andra tamdjur här på gården också. Bamse som redan verkar ha inspekterat hönshuset verkar ju accepterat och funnits sig till rätta :-) Vi får se de andra djuren. Lilla Jackson är en riktig "hunter" och där får vi nog passa en hel del. Oskar Wilde brukar inte heller vara så ivrig på att fånga smådjur, han är mest nyfiken. Men vår sommarhund Aila, hon är ju en afrikansk lejonhund!!! Och otroligt sugen på katter, höns och annat småknytt. Hua, vi får se hur det går!!!!




Kommentarer
Postat av: Anna

Världsmysigt hönshus!! Därinne skulle jag kunna sitta i evigheter och bara titta på alla söta hönor :)



Hoppas du njuter av semestern!



kram

2010-08-05 @ 10:10:20
URL: http://levinda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0