Så kan det gå

- I dag har jag en fridag, och jag kommer inte hem förrän i kväll, Sent!!!
Det var vad jag deklarerade för sambon och sonen igår förmiddag. Mia kom och hämtade mig och vi planerade en heldag :-)
Sambon tyckte nog att det bara var skönt att bli av med mig, han skulle ju spika tak hela dagen och föredrog nog att vara ensam. Sonen som är arbetslös (och faktiskt ganska lat) tyckte det var orättvist. Han ville också ha en fridag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helt Otroligt.

Inledde dagen med lite shopping och onödiga inköp. Jag köpte läppglans som ska göra läpparna större!!! Ja det kan väl vara kul. Med lite förändring :-) Läppglansen kommer inte att kunna göra verkan förrän om några dagar, om man nu smörjer in dem hela tiden, funderar hur det blir på nätterna bara??
Sen blev det dopp i Bovik. För Mia, själv hade jag redan fixat håret!!!Mia bjöd på lite mat och paltkoma under eftermiddagen innan vi åkte till Gävle och lyssnade på musik. Passade även på att plocka upp Jessie och Josie efter vägen , och kvällen blev därmed perfekt. Gotjejerna ville vara med oss tanter en hel kväll!!!!

Träffade på Lotta och Mats och vi passade på att umgås med dem under hela konserten. Trevligt var det, och kul att Lasse spelade så mycket musik som vi gillade. Vi hade ju verkligen stått ut med all annan jäkla musikdynga innan huvudpersonen gjorde entré.
Lars, den otroligt charmiga "trachen". We like your style man!!!
Jag har sett varenda vrå av Sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
Efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig

Lasse du har en otrolig förmåga att beröra hjärtan. Tack för att du gör det ;-)Med glädjen i handväskan

Första dagen på resten av mitt liv. Är idag! Jag har tillbringat fyrtiofemårochniomånader ganska exakt på denna jord, rätt lång tid om man tänker tillbaka på det som varit, men ganska kort tid om siffrorna bara är siffror.
Tänker mycket på Madde nu för tiden. Jag vaknar med henne i tankarna och jag går och lägger mig med henne på näthinnan. Hon finns runt mig hela tiden, ibland mer påtagligt. Det är faktiskt skönt att veta att hon är här att hon fortfarande är så levande i minnesbilderna. Jag tar fram henne hela tiden. Mamma har det svårare. Hon liksom tar inte fram bilderna och gör de levande, hon försöker tränga undan istället. Men så fort vi träffas så pratar  vi mycket om Madde. Imorgon fyller Jocke sjutton år, och det är ju nu vi kommer till Maddes lyckligaste dag. Det är nu hon skulle varit så glad och stolt. Hon hade varit och fixat presenter, som Jocke förmodligen redan hade fått i förväg, HON kunde inte bärga sig :-), och städat och bett mamma göra tårtan. Hon hade gjort verandan fin med blommor och annat. Hon hade gått omkring och myst, det vet jag. Nu vet jag att man har rätt när man får höra att tiden läker alla sår, ja det gör det på de som har gjort sig illa. I sorgen så är det inget som läker, det bleknar.Det är ju tur att vi har så himla mycket ätt glädjas åt i livet, så att vi inte går omkring och sörjer bort det. Tänk vad barn kan göra en glad. Max berättade att han denna säsong gjort tio mål hittills och med ett pillemariskt grin konstaterade att den ännu inte var över heller. Han har mycket att se fram emot han!
Magnus ser fram emot att om en vecka tillbringa semester i två veckor, utan några måsten. Och det är lika för Mia. I morse hittade jag fyra stycken grodor i min damm. De glädjs nog åt sitt nyfynna vattenhål, och hundarna för att de har hittat något nytt att jaga vid tillfälle.Koltrasten i Magnus hand har också mycket att glädjas åt. Magnus räddade "Kålis" ur vårt växthus där han med all säkerhet inte trivdes. Han flög mot rutorna hela tiden och var rejält illa däran när han infångades. Men repade sig ganska snabbt och kunde fortätta sitt fria fågelliv ett tag till. Det måtte väl vara lycka!!!

Michael Monroe i Borlänge

Utav alla musiker som Peace&Love signade var MM den allra mest lyckade.
Innan konserten visste jag inte ens vem han var!!!!!
Carin tyckte att vi skulle se honom. Vilken jävla tur!!!!
Aldrig har väl jag sett ett framträdande som flödade såååå mycket energi som detta.Vet inte riktigt om jag har någon att jämföra med, Nej det har jag INTE. Mötley Crue förra året känns verkligen som ett JÄTTESTORT skämt!
Inte nog med att han en gång i tiden korats som rockhistoriens vackraste man!!!! Han kan rocka skiten ur vem som helst tydligen. I Not Fakin`It drillades jag bortfullständigt. Killen är ju äkta. När han rev av gamla klassikern Radar love höll Annapanna på att smälla av. Publiken var mer än däckad efter showen. Jag var både döv och lycklig :-))))) och kameran överhettad..
Ja jag vet ...bilderna Är bra :-))
Puss å kram !!!

RSS 2.0