Snarkande sambo

Sambon sover i sitt lugna bo....snarkar så att det hörs över hela Jäderfors. Han drabbades av nageltrång. Natten som var, var inte rolig. Han gick upp mitt i natten och opererade sig själv!!!! Helt galen! Vilken jäkla galning!
Nageltrånget tog hans sömn och smärtan var outhärdlig. Så vad skulle han göra. Nu sover han som en baby. Snark snark :-)Jossan har gjort en fin tatuering, det gör också ont, men då får man ju nåt vackert på bekostnad av smärtan. Blir påmind om hur det var när jag gjorde mina tatueringar. London 1984 eller var det 85, hur som helst så gjorde det skitont men man ville ju vara cool. Lal Hardy sa att det är som när man har sex första gången, " Det gör ont i början .....sen e det skönt....eller du vänjer dig väl"!

Jag ska gå och sova jag med. Brevid Han som redan sover så sött. Hörselproppar! Kan inte leva utan dom nu. Efter alla dessa år. Man vänjer sig så pass mycket att nu kan jag inte sova utan dem alls, även om Han inte är hemma. Galet ...men det e kärlek det!!!
Kommentarer
Postat av: Nathalie

Min pojkvän har lärt sig nu att om jag bara petar på honom, fast han sover så slutar han snarka ^^ hehe! Omedvetet då ;D

2009-08-13 @ 23:18:47
URL: http://vegetarianen.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej Anna!Ja det känns verkligen som att jag ska satsa på mina drömmar om det visar sig att det är meningen lerTanken om denna dröm ploppade upp förra sommaren, men nu känns den mer greppbar på nåt vis. Så blir det så att jag står utan jobb en dag så ska jag följa mina drömmar och göra det jag blir lyckligast av :)Jag kan inte bara drömma, jag måste även våga!Tack för peppningen!

2009-08-18 @ 00:26:56
URL: http://levinda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0