After skii, rock´n roll och underbar natur....Pulsen rockar:-))

Var till Ramundbergen och åkte skidor, slappade, och after skiade. Jag och Karin åkte med Pulsen på skidresa av riktigt "sällskapsresetyp". Vi hade tre vackra dagar i fjällen. Åh vad det gjorde gott!!!Fjällvärlden  är helt underbart vacker, och den gör så gott för själen. Jag blir lugn och får krafter av naturen där.Skidåkningen var suverän med backar som var både lätta och svåra. Vi begav oss ut i en svart pist en dag, men när vi kommit en bit i den var jag tvungen att åka in i skogen fär att vända där, runt en björk :-)))After ski var grymt bra på lördagen. Vi drack några öl och rockade fett till Feejk. Grymt trevligt och skitbra musik, lill-killen som blev uppraggad på scen gjord några sköna poses.Sista dagen tillbringade Karin och jag naturligtvis i några solstolar uppe i baken :-)

         

Under tiden som Anna Holmstén skiade på fjället!Kolla in vilken häftig lösning här nedan...Ramundbergen invigde sin nya toppstuga under lördagen och då blev man bjuden på öl ch snittar, mums!
Häftig byggnad eller hur?Coolt ställe !
Inredningen var suverän, bara att det var en matta på golvet gjorde det hela så lugnt och tyst, möblerna kändes sköna och för att inte tala om utsikten.
Kommentarer
Postat av: Karin

ja, du var väl tvungen att ta med alla närbilder på mej... Men det var härliga dagar vi hade. Kram

2009-02-11 @ 18:54:12
Postat av: karin

ja, du var väl tvungen att ta med alla närbilder på mej... Men det var härliga dagar vi hade. Kram

2009-02-11 @ 18:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0