Kärlek när den är som bäst

Vi var bjudna på 30-års fest men hamnade även på bröllop. Men gud va kul det blev. När vi hade satt oss till bords så tillkännagav brudens far att vi även firade ett brudpar. Linda och Clarence hade vigt sig samma eftermiddag. Endast den närmaste familjen hade  varit närvarande :-)



Vilken överraskning det blev för oss som inte visste något. Tyckte i och för sig att inbjudan till 30-års festen såg lite misstänksam ut !!!!
Ja och som ni nu förstår så blir det ju inte snällt för brudparets respektive möhippa och svensexa, ha ha ha ha!



Det som imponerar mest är ju hur ni fått ungarana att inte yppa något när alla gäster kom. Men det är klart Ni kanske mutade med något alldeles speciellt :-)



Vilken fin familj! När ni hade fått ihop alla för fotografering....så får jag förmoda att klädseln inte har någon större betydelse :-) Spindelmannen kan väl få en större dräkt snart?



Linda och Tomas som hela tiden varit involverad i hemlighetsmakeriet verkade tycka att det var lite skönt att lätta på trycket under kvällens gång. Skön sång där på nattkröken Tomas :-)



Brudens frissa och vän Maria verkade ha en mycket trevlig kväll. Jag, Eva och Maria hade det sååå mysigt i känn och kläm rummet, hahaha.



Eva du klämde till med ett tal som sällat skådat. Verkligen roliga hämndatrialjer. Vart hade ni köpt dessa???

         

Frida, Lasse, Magnus, Peter och Eva verkade verkligen ha blivit smittade av kärleksbacillen kvällen till ära,
hoppas ni alla hade lika roligt som jag. Tack för en superkul fest Linda och Clarence.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina kort!! Våran lilla spiderman är en riktig liten goding!! Han har en större dräkt, men det är bara den som är för liten han vill ha... =))

2009-07-26 @ 21:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0