Trädgårdsmässan så här i vårtider

Söndag morgon går jag upp tidigt, familjen sover vidare. Jag dricker en kopp te, tar en dusch och slinker ut  på eget äventyr. Bussen går från Resecentrum i Sandviken klockan åtta på morgonen.
Trädgårdsmässan i Stockholm hägrar för alla på den fullastade bussen, som Greger kör!Trädgårdsmässa med inredning. Som i vissa fall var lyckat och andra inte :-)Min resa var inte menat som en shoppingresa.
Förväntningarna att inspirationen skulle få sitt lystmäte var menat för mig!Och visst blev det mycket att njuta av!
Tulpaner i vårskog...åh vad fintWii trädgårdar hade en fin monter...men lite tråkig....för mycket ved....och för lite växter...
Hjärtat gjord på björkris....kan ju kanske grönska till påsk... hmVackra grönskande klänningar ....Kanske en idé till fågelskrämma?Betong verkar vara inne i år....och hur svårt kan det vara... när man bor ihop med en murare :-)Läckra att ha på sig på Albin &Pia....om det bjuds på öl eller nåt :-)
I landet blir de ju skitiga!Verkligen fina arrangemang...synd att de var få....för mycket handel för min smakJag kom hem med en knippe Sparrisplantor....ska bli så spännande att börja odla dessa.  Det blev inte mycket mer handlat faktiskt. Jag är nog lite för mycket lokalpatriot för det.
Ses på Bernö någon dag :-)

Vårväder åh my .... vad jag har längat

Kanon helg. Jag började fredagen med  städning och träning. Sen var det bara att njuta! Sushi tillsammans med Mia och Magnus i soffan, framför Tv:n. Olala!!!

På lördag kväll åkte jag ned till Hedesunda för att fira min goa jobarkompis Karin på hennes 40-år fest. Supertrevligt hela kvällen tillsammans med hennes släkt  och vänner, buffe på både maten och fikat. Det hade du verkligen gjort bra  Karin:-)Idag mötte vi våren mot husväggen, hela dagen tillbringade vi i vårsolen. Mamma kom över så hon fick göra steken :-)
Å den vart mumsig må ni tro!!!! Tack Sonja!!!!Trond kom över en stund han med och satt i solenoch värmde sig efter skoterturenBamse och Don njöt i fulla drag i solen

Åh Magnus fick jobba, hela taket på växthuset håller på att ge med sig, klåpare som byggt det säger han ;-)))
Svärmor 70 År Grattis!!!

Ingegerd fyller år på Internationella kvinnodagen, och vi passade på att fira henne dagen innan. Vi dinnerade på Living Room i Sandviken. Alla hennes barn med respektive och barnbarn passade på att äta gott och dricka gott vin till maten. Dagen D kommer Ingegerd att fira på kryssning tillsammans med sina vänner, hoppas Du får det gött!


RSS 2.0