ÄlgJakten i Dalsäng

Följde med Jaktledaren i Dalsäng ut i markerna. Fantastikskt hur gött det är att vara ute bland skog hundar och en och annan jägare. Vi hade en otroligt fin och kall dag som väntade. Började naturligtvis alldeles för tidigt i min mening. Men den här veckan är det Sambon som får bestämma. Och han vill vara i tid han:-)
 
 
Jag går tillsammans med hundförare därför att det är sååå jobbigt att sitta still, och därför att min sambo och jag har en sån jäkla förmåga att reta oss på varandra i passet.
Å så mycket som man får vara med om som "hundförarassistent" oj oj. Mycket roligt, och jäkligt frustrerande ibland. Älgarna går åt ett håll, hundarna följer efter. Passkyttarna sitter på sina pass och hundförarna försöker ge logistik ett namn. Ja men hur lätt kan det va?
 
 
En och annan bild blir det. Har svårt att tänka mig själv som jägarae. Inte bara för skjutandet utan allt det geografiska. Hallelulja hur i herrans namn går det att till egentligen? Att veta vart man är? att veta vart alla andra är? och åt vilket håll pipan siktar?
 
 
 
Tänk vad härlig skogen kan vara och man behöver inte alls skjuta älg, för mig räcker det bra med att skjuta en fin bild.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0